Om oss

Åstorps Handelsträdgård startade 2005, vi ville göra något tillsammans och när vi började titta närmare på våra samlade kunskaper och intressen så landade vi inom trädgård. Vi hade också förmånen och möjligheten att nyttja en del av vår gård till växthusbyggnation och viktigt för oss var att ha nära till jobbet. Dels för familjens skull men också för att vi tror på närhet och att det finns ett värde i att arbeta i vår hembygd.

Lennart är i grunden bonde med lång erfarenhet av odling. Den erfarenheten blandat med nyfikenhet, kunskap och en vilja att pröva på nya lösningar gör honom till en bra odlare.

Lennart

Malin är utbildad florist, med lite extra kunskaper inomkonst – och arkivkunskap och uppvuxen i en av Karlstads trädgårdsfamiljer. Farfar Olle Tollin startade handelsträdgården Solliden på trettiotalet på Sundsta. Sedan har det bara fortsatt inom blomsterbranschen…

Malin

Att få arbeta med det vi gör är underbart. Det är en härlig miljö, ljust och fullt av klorofyll, växtkraft och färger. Närheten till alla härliga människor som kommer hit är också en viktig del av vår vardag.

Man kan alltså säga att vi trivs alldeles otroligt bra med det vi gör tillsammans.